Eftersläntrarna är framme!

Nu är eftersläntrarna ÄNTLIGEN framme. Ett pluggo, en pank och en småbarnsmorsa bestämde sig tidigt för att vänta till helgen innan de korsade Atlanten, trots att de flesta korister åkte redan på torsdagen eller tidigare än så. Föga anade det vilken plåga det skulle medföra att via blogg och Facebook få ta del av vad som händer i Denver utan att själva vara där. Shopping! God mat! Glada skratt! Helt utom räckhåll för eftersläntrare. I gengäld hann de få uppleva säsongens första snö hemma i Svedala, å andra sidan har det snöat i Denver också har de hört. Lite oförstående är de till att resans första rep förlagts till kl sju lördag kväll. Då har de ju knappt hunnit fram...
Ett stort antal timmar senare når de hotellet. Efter diverse äventyr som en bortglömd plånbok på planet till Island, tog de sig till slut till Denver tillsammans med två får i flocken som förrirrat sig till Island. Nåt repande hann de inte med, men det blir väl tid för det också i sinom tid!

 

/Linda

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar