Harriet rapporterar

Shoppingresultat! Shoppingresultat!

Hej alla därhemma!

Idag, måndag, har vi ännu en ledig dag. Många i kören valde då att åka på utflykt till bergen och på bryggerirundtur (kanske någon av dem vill skriva om det senare?), men jag och mina room mates Lotten, Rebecca och Johanna ville stanna i stan för att vila upp oss inför kvällens lobbyshow tillsammans med kören Velvet Hills från Colorado!

Tidsskillnaden, höjden och mest av allt den torra luften tar på krafterna, men det gör i och för sig tre heldagar shopping också... Till höger ser ni resultatet efter första dagen...men det ska i ärlighetens namn sägas att det var mest frukostmat för resten av veckan. Och såklart dekorationer till hotellrummet - det är ju snart Halloween!

Apropå Halloween. Vi var på en mysig tillställning härom dagen: pumpkin carving contest på Little Man Ice Cream!

Det var så fint ordnat; familjer satt och karvade pumpor, ett bluegrass-band spelade, deltagarna fick gratis snacks och det fanns fina priser till vinnarna, men ändå, en glassbar med uteservering i slutet av oktober kan bli lite ...kyligt?

Idag är det istället riktigt varmt, och man skulle lätt kunna gå i solen i bara t-shirt. Temperaturskillnaderna här är stora! Jag har idag bara handlat lite småsaker, bl.a. för att fixa frisyren till ikväll. Ska testa att skapa det för barbershopen ack så nödvändiga lift-on-top genom att gömma en donut (inte bakverket, men det hade säkert också funkat) i håret, istället för omfattande tupering.

Skriver imorgon om hur showen gick!

 

/Harriet (bas)

Här bor vi!
Vårt fina fruktfat
Little Man Ice Cream, ett landmärke
Johanna äter glass
Latte och donut på Starbucks

Kommentera gärna:

  • Frida • 30 oktober 2012 02:34:31
    Väntar med spänning på att få höra hur showen gick! Ni verkar ha det hur bra helst, det närmar sig med stormsteg!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar