Lobbyshowen genomförd!!

Avsyning av hår och smink, så att det blir perfekt på tävlingsdagen) Avsyning av hår och smink, så att det blir perfekt på tävlingsdagen)

Hej igen!

Åh, det var fantastiskt roligt med lobbyshowen igår! Vi är så himla laddade nu och det går bra varje gång vi sjunger! Och när vi dessutom får publik, då bara flödar energin! Den andra kören som var med, Velvet Hills, imponerande också med mycket fina framträdanden.

Showen var i ett konferensrum i anslutning till hotellets lobby. Jag vet inte själv hur stor publik jag räknat med, men det kom nog i alla fall fler än hotellet räknat med, för rummet var packat! Det var dessutom en väldigt entusiastisk publik som var rolig att sjunga för, men det allra bästa var att uppleva den rörande varma gemenskapen som finns inom Sweet Adelines.

Det blev mer av det idag, när jag för första gången besökte tävlingens Convention center. Vi hade gradängrep på likadana gradänger som vi sedan tävlar på, men själva tävlingsscenen (i Pepsi arena) får bara dirigent och president inspektera. På repet snabbcoachades vi av Janne A och överraskade av Erin. Båda två hade så smarta synpunkter på små saker att fixa, som ändå hade stor effekt!

På Convention center finns också Harmony bazaar; en hel barbershopmarknad!

På basaren kan man handla allt möjligt barbershoprelaterat, men särskilt de lite speciella smycken som väldigt många korister bär på regionala och internationella event. De två vanligaste, skulle jag säga, är medaljhängaren, som är en brosch att fästa medaljer från regionala tävlingar på, och stämbroschen, som man bär för att skryta om vilken stämma man sjunger. :-)

(Jag köpte en basbrosch, men mina medaljer ska få föröka sig lite innan de förtjänat en hängare.)

På basaren kan man också få proffsig hjälp att prova ut löshår, som är ett praktiskt sätt att fixa en snygg scenfrippa. Detta har väckt stort intresse i Harmony Heights - men resultatet blir verkligen bra också!

Imorgon tävlar kvartetterna, med enastående fyra (!) kvartetter från Sverige: ReMix, Vocality, krÄm och Sway. Ska bli riktigt spännande att följa, mellan våra egna repetitioner. Och ni därhemma kan också se dem via webcasten! Följ länken på förstasidan!

 

/Harriet (bas)

 

Harmony bazaar
Medaljhängare
Stämbroscher
Hårprovning
Jenny i fin frisyr!
Löshår för alla, även barbershoptanter

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar