Pepp och kvartetter!

Idag har vi befunnit oss i den stora och härliga barbershopbubblan mest hela dagen. Eftermiddagens repetition gick galant och vår coach Britt-Helene Bonnedahl var ovanligt tystlåten efter vår första genomsjungning av semifinalpaketet. Hon hade egentligen bara en kommentar: Kan ni göra det en gång till? Och det kunde vi förstås. Några små justeringar blev det, men bara förbättringar av det som redan fungerar bra. Allt sitter som det ska och det känns fantastiskt bra!

Förutom att repetera själva, har vi också lyssnat till våra fantastiska svenska kvartetter Vocality, Remix, krÄm och Sway. Vi gratulerar samtliga kvartetter till mycket fina prestationer. Vi är så stolta över er! Remix knep en av 10 finalplatser och kommer att tävla i finalen som går av stapeln på fredag. Vocality kom på en hedrande 11:e plats och får därför agera "mike testers" på finaldagen.

Stämningen i Pepsi Center har varit på topp och utan att förhäva oss, vill vi nog påstå att vi varit den mest energiska och pådrivande hejaklacken av samtliga. Det känns bra att vi varit inne på arenan och sett hur det ser ut och hur det går till. Nästan hälften av körmedlemmarna, 31 vackra och skönsjungande körsystrar, tävlar internationellt för första gången. För alla oss andra veteraner är det andra gången!

Nu har de flesta av oss kommit till ro. Det har fiffats och piffats under kvällen, men nu är det dags att krypa ner under täcket. Det blir en lång och krävande dag i morgon, innan vi som tävlande nummer 27 av totalt 33 körer, får komma in på scenen. Men vi är laddade och peppade och vi kommer att njuta av hela den långa startsträckan. Och när vi sedan får gå in på scenen kommer vi att ge er som lyssnar något alldeles speciellt som betyder mycket för oss.

God natt och sov gott från Denver! I morgon är det äntligen vår stora dag!

 

/Jeanette

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar