Mari Pettersson är vår eminenta dirigent. Hon började i Harmony Heights som tenor 1992 och blev körens dirigent i maj 1998. År 2002 blev Mari Certified Director och 2009 Master Director, vilket är den näst högsta nivå en dirigent kan inneha inom barbershop. Mari är Regional Faculty i den nordiska barbershoporganisationen. Hon är också International Faculty i den internationella organisationen Sweet Adelines.

När Mari inte dirigerar Harmony Heights är hon vokalissa och trombonist i tradjazzbandet Hotlips. Förutom barbershop har Mari en stor passion för skor och islandshästar.

Marie Forsberg är en av våra vicedirigenter. Marie började i Harmony Heights hösten 2001. Hon är en av stämledarna för tenorerna och är vicedirigent sedan 2016.

Förutom att sjunga i kören så är hon en av medlemmarna i kvartetten High Fidelity. Tiden utanför kör och kvartett tillbringas med familj och vänner.
 

Harriet 
Mellenius
är en av våra vicedirigenter. Harriet har varit med i kören sedan 2009. Hon basar över basstämman och har varit vicedirigent sedan 2016.

Harriet är civilingenjör och har disputerat i molekylärbiologi men arbetar nu inom återförsäkringsbranschen. Fritiden ägnas åt familjen och åt barbershop.